Proměna Yvetty 57 let

Formé clinic
Paní Yvetta (57) už nemohla oklamat čas. Známky pokročilejšího agingu se objevily i na její pleti a nezabíraly už ani drahé krémy.
Paní Yvetta (57) už nemohla oklamat čas. Známky pokročilejšího agingu se objevily i na její pleti a nezabíraly už ani drahé krémy. Rozhodla se tedy pro razantní krok, který jí změnil život k lepšímu. Díky face a neckliftu získala mladistvější vzhled.

Proč jste se rozhodl pro naši kliniku?

Pro tuto kliniku jsem se rozhodla na doporučení dcery, která zde pracuje, ale nejen to, na webových stránkách kliniky jsem četla kladné recenze o odbornosti lékařů a dál jsem se nemusela rozmýšlet.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Oslovila jsem Vás ohledně faceliftu obličeje. Vedlo mě k tomu to, že jsem měla velice povadlou kůži a chtěla jsem ještě ve svém věku vypadat lépe a atraktivněji, což se splnilo.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

S průběhem operace jsem byla spokojená i přesto, že jsem na sále Mudr. Hýžovi dala asi zabrat, jelikož jsem se rozkrvácela (byla jsem na sále 5 hodin), ale nakonec dopadlo vše na jedničku.
Hojení v mém případě bylo trošku pomalejší. Za to nemůže klinika, ale moje tělo. Je to individuální záležitost.
Jezdila jsem na pravidelné kontroly k Mudr. Hýžovi, který mě vždy uklidnil a poradil, jak hojení urychlit.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Pozitivně mě překvapil milý a vlídný přístup celého personálu. Domácí a klidná atmosféra na této klinice, což je pro klienta velice potřebné. Ne všude se s tímto přístupem setkávám.
Nyní mám zdravé sebevědomí a tuto kliniku doporučuji svým známým.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku