Proměna Kristýny P.

Formé clinic
Zhubla jednu velikost a sama říká, že se cítí tak skvěle, jako nikdy před tím. Posuďte sami!
Kristýnina proměna je hotová. Zhubla jednu velikost a sama říká, že se cítí tak skvěle, jako nikdy před tím. Posuďte sami! Dr. Baran odvedl skvělou práci, nemyslíte?

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Pro Formé clinic jsem se rozhodla z prostého důvodu. Narazila jsem na ni na facebooku zrovna v době, kdy vyhlásila soutěž o liposukci zdarma. Přišlo mi skvělé, že někdo takto pomáhá lidem. Z počátku jsem byla skeptická, nikdy jsem nic nevyhrála, ale klinika si mě hned získala svým přístupem, a proto jsem se do soutěže přihlásila.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Před časem se mi podařilo zhubnout 60kg. Hodně jsem na sobě pracovala, cvičím každý den, ale některé partiemi jsem prostě stále nebyla spokojená. S panem doktorem Baranem jsme se proto dohodli na liposukci břicha a boků.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

Byla jsem hrozně nervózní. Nevěděla jsem, co mám čekat. Všechno ze mě ale spadlo ve chvíli, kdy jsem si lehla na operační sál a pan doktor mi píchl lokální anestezii. Vše proběhlo velmi rychle. Necítila jsem žádnou bolest, celou dobu jsem měla úsměv na tváři.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Překvapil mě průběh hojení. Bála jsem se, že to bude dlouhý a nepříjemný proces. Vpichy se ale zahojily velmi rychle. Ta méně příjemná část bylo kompresní prádlo (letní vedra na pohodlí moc nepřidala), ale dalo se to vydržet a zpětně musím říci, že vše probíhalo na jedničku. Zákrok by doporučila každému. Je to rychlé, bezbolestné a výsledky jsou přímo dokonalé. Velké díky patří báječnému dr. Baranovi a celému personálu Formé clinic za jejich skvělý přístup.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku