Proměna Natálie Š. 24 let

Formé clinic
Natálie je mladá a krásná slečna. Na kliniku Formé přišla ze zdravotních důvodů, ale také aby zlepšila své sebevědomí a radost z vlastního těla. Podstoupila operaci nosu u primáře kliniky, MUDr. Petra Jana Vaška.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Výběr kliniky jsem měla značně usnadněn. Moje sestra a její manžel jsou majitelé kliniky Formé, a proto jsem byla ušetřena dlouhého vyhledávání a porovnávání klinik. Po příjemné návštěvě kliniky, konzultaci s MUDr. Vaškem a přečtení kladných recenzí jsem se jen ujistila, že Formé je ta nejlepší volba.
Natalie - rhinoplastika 2

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Odjakživa jsem věděla, že si nový nos jednou splním, a to hned ze dvou důvodů. Primárně z estetického hlediska. Fotky z profilu mě děsily a sama sobě jsem se nelíbila. A dále také ze zdravotních důvodů, kvůli posunuté nosní přepážce a špatnému dýchání. Tím se vyřešily hned dva problémy najednou a já jsem maximálně spokojena.
 

Jak jste byla spokojena s operací a jaký byl průběh po zákroku?

Celý zákrok proběhl naprosto v pořádku a bez jakýchkoli komplikací. Prostředí kliniky i veškerý personál byl velmi milý a ochotný. Pan doktor Vašek mi vše hezky vysvětlil a měl moji maximální důvěru. Vše proběhlo na jedničku a výsledek je úžasný.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Nejvíce mě překvapilo, že pan doktor Vašek vyřešil estetický i zdravotní problém v jedné operaci. Jiný lékař mi řekl, že je potřeba podstoupit dva různé zákroky. Dále mě mile překvapil rychlý průběh hojení a to, že jsem nemusela mít na nose nevzhlednou sádru, ale jen takovou speciální dlahu.
Natalie - rhinoplastika
Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku