Proměna Maria F. 29 let Londýn UK

Formé clinic
Mario, sympatický Londýňan podstoupil velkou proměnu, a to kombinovaný zákrok, který mu změnil život.
Mario, sympatický Londýňan podstoupil velkou proměnu, a to kombinovaný zákrok, který mu změnil život. Nyní je z něho zcela jiný muž. Tým specialistů Formé se chlubí úspěšnými kombinovanými zákroky, které mají celou řadu výhod. Hlavními důvody je úspora času, jedna doba hojení a zároveň ušetření financí.

Proč jste se rozhodl pro naši kliniku?

Na internetu jsem dlouho hledal vhodnou kliniku, která by pomohla vyřešit můj velký problém. Formé clinic měla nejvíce pozitivních recenzí, bylo tedy rozhodnuto.

S jakým problémem jste nás oslovil? Co Vás k nám přivedlo?

Moje prsa byla velká, což nevypadalo na mne jako na muži dobře. Zákrok v Londýně je dvakrát tak drahý a ne na takové úrovni, kterou mi Formé klinika nabízela.

Jak jste byl spokojen s průběhem operace, hojeni?

Jsem velmi spokojen s výsledkem, je ze mne jiný muž.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekal (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Byl jsem překvapený, jak rychle jsem se zotavil a bolest byla minimální. Jsem tak šťastný.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku