Proměna Michaely R. 54 let

Formé clinic
Paní Michaela je ve věku, kdy je vhodné řešit povadlá víčka.
Paní Michaela je ve věku, kdy je vhodné řešit povadlá víčka. Nabídli jsme jí tedy proměnu na naší klinice, díky které se její obličej rozzářil. Po plastické operaci víček byla moc spokojená, proto si naplánovala další návštevu ve Formé s kamarádkami.

Proč jste se rozhodl pro naši kliniku?

Se svými dvěma kamarádkami jsme již půl roku uvažovaly navštívit nějakou kliniku plastické chirurgie, abychom tak trochu pomohly přírodě. Hledaly jsme různé recenze na internetu a vaše klinika byla na jednom z prvních míst našeho výběru. Pečlivě jsme prostudovaly internetové stránky Formé kliniky, komentáře pacientů a fotografie před a po zákroku.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Určitě na prvním místě byly problémy s očními víčky. Opravdu si myslím, že citát "oko do duše okno" je na 100% pravdivý.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

Musím přiznat, že jsem se před zákrokem ani moc nebála a skutečnost ještě předčila ještě má očekávání. Průběh operace byl zcela klidný, žádný stres, žádná bolest. Pouze zvláštní pocit, ale i ten se postupně vytrácel. Myslím, že hojení probíhalo také velmi dobře. Následujících 14 dní otoky a modřiny postupně mizely. Pro mne byla nekomfortní první noc, jelikož spát v polosedě není má obvyklá poloha, ale i toto se dalo vydržet, alespoň byl člověk donucen trochu odpočívat.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Čekala jsem ochotný přístup personálu, ale skutečnost byla ještě lepší. Příjemné prostředí a hlavně pocit klidu a pohody. Velmi mile mne překvapil přístup pana doktora Vaška, který vás k ničemu nepřesvědčuje, vše pečlivě vysvětlí a popíše přesný postup. Prostě profesionální práce tak jak má opravdu být.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku