Proměna Romany T. 37 let

Formé clinic
Asi každá maminka na mateřské nám dá za pravdu, že nepřetržitá péče a starost o děti a nedostatek spánku se dříve nebo později podepíše na kvalitě pleti. Klientka Romana nás oslovila s přáním, že by se chtěla zbavit hlubších vrásek a pleti znovu navrátit svěží vzhled. MUDr. Jana Bartošková po osobní konzultaci klientce aplikovala 50 jednotek botulotoxinu do čela a výplň kyselinou hyaluronovou v oblasti glabellarní a oblasti lícních kostí. Co říkáte na její proměnu? My jsme nadšeni a Romana také.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Kliniku Formé vlastní moji kamarádi, o kterých z vlastní zkušenosti vím, že svou práci oni sami i jejich zaměstnanci odvádějí zodpovědně a profesionálně. Již před lety jsem na jejich kliniku několikrát zašla na aplikaci botoxu a s výsledkem jsem byla vždy stoprocentně spokojena.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Jelikož jsem se v posledních letech kvůli mateřství tolik nevěnovala sama sobě, ale především rodině, podepsala se na mě celková únava a vytvořila se mi hlubší vráska mezi obočím. I když jsem se po porodu dostala celkem rychle do formy, v obličeji jsem cítila celkovou “únavu”, která mě velice trápila. Najednou jsem si nepřipadala atraktivní a rozhodla jsem se pro zákrok, který mi opět vrátí sebevědomí.

Jak jste byla spokojena s operací a jaký byl průběh po zákroku?

S průběhem zákroku jsem byla velice spokojena. Paní doktorka Bartošková mi vše vysvětlila, od popisu mého problému a jeho původu, dále pak vše kolem průběhu aplikace, až po konečný efekt. Aplikace byla lehce nepříjemná, ale ne bolestivá.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Ač jsem byla upozorněna, že týden od aplikace si budou výplně teprve “sedat”, tak já jsem již druhý den pozorovala rozdíl. Po týdnu od aplikace již moje pleť vypadala skvěle a nechtěné vrásky zmizely. Výsledek mě opravdu překvapil. Konečně si připadám zase odpočatá a svěží.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku