Jak být sebevědomá i “tam dole”

Formé clinic
24. 9. 2019
Často se stydíme, občas se necítíme úplně příjemně, protože v tu danou chvíli děláme něco opravdu velmi intimního. A pokud tam dole se sebou nejsme opravdu spokojené, může se krásný okamžik změnit ve skutečné peklo.
Povislá prsa, křivý nos, břicho, které se po porodu nechce vrátit zpět. To jsou celkem běžná a častá trápení, které s naším sebevědomím dokáží pěkně zacvičit.
Ale víte, jaké jiné partie nás ženy dokáží neméně potrápit? Jsou to zejména ty, které jen tak někomu neukazujeme. Jen těm nejbližším osobám. Často se stydíme, občas se necítíme úplně příjemně, protože v tu danou chvíli děláme něco opravdu velmi intimního. A pokud tam dole se sebou nejsme opravdu spokojené, může se krásný okamžik změnit ve skutečné peklo.
Lidské tělo stárne. To je bohužel nezvratitelný fakt. Stárnou naše orgány, stárne kůže, šednou nám vlasy a stejně tak stárnou i partie, kam běžně slunce nesvítí. Pohlavní orgán stárne také. Vnějším vlivem ochabuje, povoluje a také tmavne. Zažívá porod, odnáší si poporodní jizvy, které mohou způsobit bolest při sexuálním aktu, někdy také frigiditu. Tvar pysků se mění. A sebevědomí klesá. Možná to znáte. Nepřipadáte si atraktivní, nechcete se ukázat svému partnerovi, stydíte se sama před sebou. Představa, že byste se svlékla v sauně nebo ve sprchách před někým cizím, vás přímo děsí. A co navíc, necítíte se pohodlně ani při sportu.
Poznáváte se? Pokud ano, nezoufejte. Protege Intima je hned po žehličce na vlasy další přístroj, který pomohl navrátit sebevědomí ne jedné ženě. Kolagen pod kůží s věkem mizí a kůže tak ztrácí elasticitu. Náš přístroj kolagen znovu obnovuje a navrací tak kůži mladistvý vzhled. Zlepšuje kvalitu sexuálního života, viditelně esteticky pomáhá a omlazuje a v několika případech prospěl i při léčbě inkontinence. 
Naše klientky po zákroku odcházejí doslova nadšené. Ty, které ošetření před partnerem tajily, uvádí, že jejich partneři ani nepoznali, že nějaké sezení podstoupily. Po ukončení kůry ale při pohlavním styku poznali rozdíl. V pozitivním slova smyslu. Zákrok podstoupila i Andrea, ředitelka Formé clinic. Ta o něm říká: “Já sama jsem si nemohla ošetření vynachválit. Bylo velmi příjemné, vlivem prokrvení jsem změny pozorovala hned, hlavně v navození libida a v pevnosti vnější části. Podstoupila jsem jej po prvním porodu a na další kůru se po posledním porodu určitě chystám.”

A jak to celé probíhá?

Ošetření je zcela bezbolestné, většina našich klientek uvádí, že je dokonce příjemné. Zabere zhruba 30 minut vašeho času, takže jej klidně stihnete i v pauze na oběd. Po zákroku neexistují žádná omezení. Pro dosažení perfektního efektu doporučujeme 4 sezení ideálně jednou týdně. Protože víme, jak choulostivé takové ošetření může být, klademe velký důraz na intimitu a pohodlí. Ošetření provádí naše vyškolená sympatická sestřička Eva Mizerová v šeré místnosti za doprovodu relaxační hudby. Klientkám půjčujeme i ručník, župan a jednorázové prádlo. 
Cena jednoho ošetření je 3.000 Kč. Více informací o ošetření naleznete zde. 
Tel.: +(420) 224 284 421
Email: recepce@formeclinic.cz
Facebook: https://www.facebook.com/FormeClinicPrague/

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku