Vysněný dekolt Katky H.

Formé clinic
11. 4. 2021
Osobní příběh Katky H., která prošla mateřstvím a rozhodla se pro plastickou operaci prsou
Po dvou dětech moje prsa nevypadala vůbec hezky a necítila jsem se jako žena. Prostě už to nebylo jako dřív. Proto jsem se po počátečním váhání rozhodla pro plastickou operaci. Nejsem typ člověka, který jde do věcí po hlavě a než se pro něco rozhodnu, tak potřebuji mít jistotu, že jsem se rozhodla správně. Proto jsem šla na několik konzultací na různých klinikách plastické chirurgie.
Nakonec jsem se rozhodla pro Formé clinic, kde se mi moc líbil profesionální, ale přitom velice vstřícný přístup. Pan doktor Beneš mi na konzultaci věnoval maximum pozornosti, vše podrobně vysvětlil, zodpověděl všechny mé otázky a byl velice milý a ochotný. Navíc, a to pro mě bylo nejdůležitější, vnímal mé požadavky a přání.
S panem doktorem jsme vybrali kulaté implantáty Nagor 420 ml a myslím, že to byla dobrá volba, protože jsem s výsledkem moc spokojená. Mile mě překvapilo, že bolest po operaci nebyla až tak hrozná, jak mě strašilla kamarádka, která už augmentaci podstoupila.
Teď čekám další miminko, a tak se zájmem sleduju svá prsa. Zatím nemám pocit, že by se nějak změnil tvar nebo velikost prsou. Těším se na mateřství, na kojení a věřím, že se prsa moc nezmění, a že zůstanou stále stejně hezká. Kdybych v budoucnu zvažovala nějaká další vylepšení, určitě to bude zase ve Formé clinic.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku