Proměna Báry V. 26 let Praha

Formé clinic
Bára je slečna, která se rozhodla změnit své nedostatky, a tak podstoupila nejdříve liposukci, poté augmentaci a rhinoplastiku.
Bára je slečna, která se rozhodla změnit své nedostatky, a tak podstoupila nejdříve liposukci, poté augmentaci a rhinoplastiku. Operace jí následně motivovaly ke změně životního stylu v podobě zdravého jídelníčku a času, který dnes tráví v posilovně.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Jelikož jsem nebyla spokojena se svou postavou, kontaktovala jsem několik klinik a Formé mi odpověděla nejrychleji. Taktéž jsem si přečetla pár recenzí na internetu a bylo rozhodnuto. Objednala jsem se na konzultaci, přístup personálu kliniky byl příjemný a přátelský.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

První operací byla liposukce pěti partií. Výsledek dopadl nad má očekávání. Po zákroku jsem hodně shodila a to nejen operací, ale i změnou jídelníčku, čímž se mi prsa zmenšila. Rozhodla jsem se tedy podstoupit augmentaci. Prsa mi každý chválil, z malých jedniček se povedly hezké trojky. K mé spokojenosti mi už jen chybělo mít dokonalý nos, a tak jsem podstoupila třetí operaci, rhinoplastiku.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

Operace jsem se bála a kdo říká že se nebojí, tak lže sám sobě. Přístup byl perfektní a vůbec jsem si nepřipadala jako na klinice, ale jako v lázních, či doma. Sestřičky byly hodné, milé a pečující. Hojení bylo až překvapivě rychlé, po liposukci jsem byla aktivní tři týdny od operace. U zvětšení prsou trvala rekonvalescence o něco déle a k plně aktivnímu životu jsem se vrátila po dvou měsících. V případě rhinoplastiky to bylo zcela bezbolestné.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Teď jsem princezna a ne myška . Zvedlo se mi sebevědomí, jsem hodně spokojená a neměnila bych to. Děkuji týmu Formé clinic.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku