Proměna Olívie S.

Formé clinic
Olivia je krásná blogerka, která ví, jak pečovat o své tělo. K dokonalosti jí však chyběl...
Olivia je krásná blogerka, která ví, jak pečovat o své tělo. Zdravá strava, hodiny v posilovně a dostatek spánku jí zaručují krásnou postavu. K dokonalosti jí však chyběl kulatější zadeček, který jsme dosáhli liposukcí a následným přenosem tuku do hýždí.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Na základě doporučení kamaráda, který kliniku chválil slovy "pokud bych se měl někomu odevzdat do rukou, volil bych určitě Formé Clinic".

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Mnoho let mě trápily silné paže a spodní bříško, a když je nyní možnost tuk navíc efektivně využít, rozhodla jsem se pro přenos tuku.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

Naprosto maximálně. Pan doktor mi byl neustále k dispozici na soukromém telefonu, mohla jsem s ním vše konzultovat a personál je profesionální, ale zároveň vždy milý a usměvavý, takže si nemohu skutečně na nic stěžovat:)

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Po kamarádově doporučení jsem čekala, že bude klinika na vysoké, zahraniční úrovni a to se mi jen potvrdilo. Již plánuji další menší zákrok a určitě se svěřím opět do rukou lékařů z Formé clinic.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku