Proměna Karolíny S. 24 let

Formé clinic
Slečna Karolína si už dlouho přála ke své sportovní postavě větší prsa. Rozhodla se pro zvětšení silikonovými implantáty a pro zákrok si vybrala Formé clinic. Ujal se jí MUDr. Jiří Bayer, který je u nás na klinice odborníkem na augmentaci a klientky ho často vyhledávají. Společně vybrali implantáty značky Polytech (Mesmo HS 315 ml). Z výsledku je Karolína nadšená a i my máme radost, že jí to moc sluší.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Operaci jsem se rozhodla podstoupit u MUDr. Jiřího Bayera ve Formé clinic, protože se mi líbila jeho práce. Dělá hezká a přirozená prsa a přesně taková jsem si přála.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Podstoupila jsem augmentaci prsou, protože hodně sportuji, mám atletickou postavu a v poměru k tělu jsem měla celkem malá prsa. Proto jsem se rozhodla pro jejich zvětšení.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace?

Co se týče samotné operace, vůbec jsem se nebála. Spíše jsem se těšila, až si odpočinu, až se dám do rukou odborníků ve Formé clinic a na samotný výsledek. Nervozita začala být až ve chvíli, kdy jsem šla na operační sál a lehla jsem si na operační stůl. Ale to jsem si řekla, že už stejně nemohu utéct. :-)

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Péče ve Formé clinic byla až nadstandardní, cítila jsem se tam úžasně. Byla jsem v naprostém komfortu. Co mě nejvíce překvapilo a nadchlo byla snídaně v den po zákroku. Ta byla naprosto boží. Kliniku Formé určitě doporučuji.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku