Proměna Petry B. 27 let Rokycany

Formé clinic
Mladá maminka Petra se stala vítězkou soutěže „Plný dekolt“, jenž probíhala na naší klinice. Splnili jsme tím její sen a zvedli její sebevědomí.
Mladá maminka Petra se stala vítězkou soutěže „Plný dekolt“, jenž probíhala na naší klinice. Splnili jsme tím její sen a zvedli její sebevědomí. Tento druh operace se řadí mezi jedny z nejžádanějších zákroků mezi našimi klienty vůbec.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

Pro vás jsem se rozhodla na základě nejlepších recenzí a vnitřního pocitu. Díky výhře v soutěži se mi to mohlo splnit.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Dostala jsem od Vás příležitost zdokonalit svá prsa, a vzhledem k tomu, že i já už jsem maminka, tento zákrok jsem naprosto bez váhání kvitovala.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace, hojeni?

Operace proběhla naprosto bez problému, celý tým včetně pana doktora Hýži byl se svým přátelským chováním úžasný. Celková rekonvalescence netrvala dlouho, již po 8 dnech jsem se vrátila do běžného života pracující maminky. Bolest jsem téměř nepociťovala a jizvy se zhojily k nepoznáni.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Co jsem opravdu nečekala, bylo velice rychlé, spolehlivé a profesionální jednání, po kterém následovala přesně naplánovaná operace. Vše klaplo do posledního detailu. Za sebe jsem žádnou negativní zkušenost nezaznamenala a mohu kliniku všem jen vřele doporučit. Protože je pravda, že geny a věk nezastavíme.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku