Proměna Míšy M. 36 let

Formé clinic
Paní Míša Mráz se na nás obrátila, protože chtěla podstoupit další krok ke změně svého vzhledu v průběhu její proměny v ženu.
Paní Míša Mráz se na nás obrátila, protože chtěla podstoupit další krok ke změně svého vzhledu v průběhu její proměny v ženu. Pro zákrok augmentace si Míša vybrala MUDr. Tomáše Beneše, který má s proměnou transsexualů zkušenosti a patří mezi uznávané odborníky v oblasti plastické chirurgie.

Proč jste se rozhodla pro naši kliniku?

O Formé clinic jsem se dozvěděla od kamarádky, která u vás také podstoupila operaci. A Formé clinic jsem si vybrala proto, že jsou u vás všechny klientky spokojené a četla jsem na vás krásné recenze.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Augmentaci podstupuji proto, že procházím změnou pohlaví a pomůže mi to v začlenění do společnosti.

Jak jste byla spokojena s průběhem operace?

Operace probíhala velice pěkně, v klidu, všechno mi pan doktor vysvětlil a nebyl vůbec žádný problém. Na operační sál jsem šla velice srovnaná a vyrozuměná se všema věcma.

Je něco co Vás překvapilo, co jste nečekala (ač už pozitivně, nebo negativně)?

Velice mě překvapilo průběh rychlé operace, že za podstatě jeden den člověk odchází domů a je prostě hotovo.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku