Proměna Nikoly Š. 25 let

Formé clinic
Nikola je mladá slečna, která si přála augmentaci prsou. Jak ji zákrok změnil život?
Nikola je mladá slečna, která si přála augmentaci prsou. Jak ji zákrok změnil život? Dozvíte se ve videu a v odpovědích níže.

Proč jste se rozhodla pro naší kliniku?

Rozhodla jsem se pro kliniku Formé díky dobré recenzi, na doporučení kamarádek. Po shlédnutí stránek jsem měla jasno.

S jakým problémem jste nás oslovila? Co Vás k nám přivedlo?

Augmentace prsou, je to zákrok, o kterém jsem premýšlela mnoho let a jediné, čeho lituji, že jsem nešla už dříve.

Jak jste byla spokojená s průběhem operace a hojeni?

Sestřičky byly velmi milé, přišla jsem si tam jak na wellness víkendu, stále se usmívaly a ptaly jak se cítím. Po operaci jsem dokázala fungovat třetí den, můžu říct, že bych šla klidně znovu.

Je něco, co Vás překvapilo, co jste nečekala (pozitivně či negativně)?

Nejvíce mě překvapil průběh hojení, dokázala jsem se o sebe postarat už třetí den po operaci. V době rekonvalescence jsem byla občas nejistá a hodně jsem se na kliniku obracela. Léky na bolest jsem brala jen první 4dny. Koordinátorky mě vždy uklidnily a poradily a byly mi k dispozici po celou dobu rekonvalescence.

Mohlo by vás zajímat

Máme pro vás stále otevřeno. Formé clinic je zdravotnické zařízení. Návštěva kliniky a veškeré zákroky jsou v souladu s aktuálními vládními opatřeními COVID-19 platnými v České republice.

Máte dotaz nebo se chcete domluvit na konzultaci?

Rozhodnout se pro zákrok není jen tak. Máte otázky nebo potřebujete druhý názor? Poraďte se s našimi chirurgy. Domluvte si nezávaznou konzultaci ZDARMA.
Abychom společně našli vhodný termín konzultace co nejrychleji a probrali vaše případné dotazy, napište nám prosím telefonní číslo a my vám rádi zavoláme..
Jméno a příjmení
E-mail
Telefon
Zadejte telefonní číslo v mezinárodním formátu (+420...).
Dotaz
Odeslat
Odesláním formuláře souhlasíte se
Tento web používá cookies, abychom ho pro vás mohli neustále zlepšovat. V případě, že nechcete, aby se na těchto stránkách cookies načítaly, můžete si je vymazat a vypnout v nastavení prohlížeče.
V pořádku